MENÜ
 • Hadházi László a férfi egyenjogúságért harcol a Comedy Centralon

  A humorista önálló estjével folytatódik a Comedy Club

  Közepesen ismert, nyurga testalkatú humorista” – állítja magáról Hadházi László, aki vadászbalesettel, rádiólokátoros jelzőkutyával és férfi egyenjogúsággal tér vissza ma este a Comedy Centralra. A Nekünk áll a László című önálló estjében a humorista felvázolja, miért is különböznek a nők és a férfiak annyira, illetve határozottan elismeri: a teremtés koronái arra születtek, hogy az élet betegségekkel és baromságokkal tesztelje őket.

   

  Nincs olyan, hogy női egyenjogúság – egyenjogúság van, ebből vagy jut a nőknek, vagy nem. De ha mégis létezik, férfi egyenjogúságnak is lennie kell, vagyis „nem engedjük előre a nőket az ajtón és nem fizetjük ki a vacsorájukat” – teszi le a voksát tréfálkozva a férfiak mellett Hadházi a Nekünk áll a László című önálló estjében, amely ma este 21.00-tól látható a Comedy Centralon. „A betegségeket és a baromságokat rajtunk teszteli az élet, ezért vagyunk” – meséli a standupos, aki szerint a férfiak a természet legfőbb tesztalanyai, ezért próbálnak ki minden olyan veszélyes dolgot, ami a nőknek soha eszébe sem jutna.

  „A nők eleve tudják, hogy ők az örök léttel nem kell szenvedjenek (…), a lányok születésükkor már tudják, hogy babázni fognak. A fiú, ahogy a keze eszközhasználatra alkalmas, olyasmit fog készíteni, amivel magát és játszótársait a külvilágra át tudja segíteni: kardot, lándzsát, nyilat, golyószórót, nyílpuskát. Ez a dolgunk, mert fiúk vagyunk” – mutat görbe tükröt a humorista a férfiak és nők közötti különbségekről. De mi köze mindennek gyerekkori vadászbalesetéhez, a rádiólokátoros jelzőkutyákhoz, és miért nem érdemes fehér nadrágban vonatozni? Számos egyéb vicces sztori mellett ez is kiderül a ma esti Nekünk áll a László című előadásból.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon