MENÜ
 • Gyurta Dani jelentős versenyre készül

  Habár megviselte a klubváltása körüli hercehurca, olimpiai bajnokunk megint aranyra éhes.

  Az olimpia utáni első komolyabb megmérettetésére készül Gyurta Dani. Holnap kezdődik Törökországban a rövidpályás, ahol az úszó ismét bizonyítani akar. London után beiktatott egy jól megérdemelt, hosszabb pihenőt, amit csak novemberben szakított meg a rövidpályás országos bajnokság, de most újra beleveti magát a medencébe. Világranglista-vezetőként a cél természetesen egy újabb aranyérem.

  “Azért egy világbajnokság, még ha rövidpályás is, mindig roppant fontos viadal – mondta isztambuli utazása előtt Dani.

  Egyébként bajnok sportolónk a 200 méteres mellúszásban négy éve nem talált legyőzőre ötvenes medencében, viszont rövidpályán legutóbb két éve, a dubaji világbajnokságon kikapott 35 századdal a japán Tomita Naojától.

  “A szokásosnál lazább volt a felkészülésem, ráadásul a klubváltás körüli huzavona is megviselt, de újra éhes vagyok a sikerre. Az olimpiai bajnoki cím éppen elég erőt és elszántságot kölcsönzött, így odateszem magam Isztambulban is, hogy újra örömet szerezhessek a szurkolóknak.”

  Gyurta Dani mellett feltehetően a rövidpályás kontinensbajnokságon három aranyat szerző és a Világkupa-futamokon taroló Hosszú Katinka lesz még az isztambuli vb hőse.

  Mindkettejüknek sok sikert kívánunk!

  Forrás: Bors

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő