MENÜ
 • Gyurcsík Tibi étteremben – Főzni nem, de énekelni fog

  Gyurcsík Tibi ismét színpadra lép, mégpedig nem is akárhol.

  A dunaszerdahelyi énekes élete nem állt meg az Eurovíziós Dalfesztivál után sem. Tibi a műsor keretein belül sikeresen bebizonyította, hogy igenis helye van a zenei palettán, “Back in place” című dalát már több rádió is játssza, és felkérésekben sem szenved hiányt. Legközelebb most vasárnap, azaz február 26-án fog fellépni a La-Guna Étteremben, Csepelen.

  La-Guna Étterem üzletlánc 15 éves múltra tekint vissza. Az eltelt évek során mára a főváros 5 különböző pontjáról szállít ételeket a magyar, nemzetközi és tradicionális sushi széles választékaiból.
  A folyamatos és tudatos fejlesztés keretében – mely üzletláncuk egyik igen fontos jellemzője- kialakították a kiszállítás és az A-la-carte-os vendéglátás minőségével kapcsolatos rövidtávú stratégiai elképzelésüket.
  Az ebben megfogalmazott alapvető cél a minőségközpontú szemlélet, a minőség iránti elkötelezettség és az erre alapozott mind magasabb fokú vendégek/fogyasztók megelégedettsége.
  Kiemelt céljuk, hogy széles kínálatukból soha ne hiányozzanak a kiadós magyar ételek, széles nemzetközi kínálat és az egészséges életmód elengedhetetlen eleme a tradicionális japán sushi.

  Az étterem egy ideje már zenés vacsoraestekkel is kedveskedik a vendégeinek. Ennek keretein belül ismert előadókat, zenészeket, illetve tehetségkutatók felfedezettjeit hívják el igény szerint. Gyurcsík Tibire is hasonló módon esett a választás.
  Hogyan kerültél kapcsolatba a La-Guna Étteremmel?

  Gyurcsík Tibi: Kocsis Tibó barátomnak volt itt egy zenés vacsoraestje, ami nagyon jól sikerült. Tibónak van egy komoly rajongótábora, a KTFC (Kocsis Tibor FanClub). A tagok írtak egy e-mailt neki, hogy mi lenne, ha esetleg engem is magával hozna a fellépésére, nem lenne-e ez nagy kérés. Én szíves-örömest igent mondtam az invitálásra, mivel semmi akadályát nem láttam ennek.

  Csak kísérted Tibót, vagy esetleg elő is adtatok valami közös produkciót?

  Gyurcsík Tibi: Közös éneklésre nem került sor, viszont én előadtam a vendégek számára a “Back in place”-t, ami hatalmas sikert aratott. Nagy öröm volt látni, mennyire élvezte mindenki a produkciót.

  Innen pedig akkor mondhatjuk, hogy tulajdonképpen egyenes út vezetett a te önálló estedig.

  Gyurcsík Tibi: Fogalmazhatunk így is. Miután ez az este lezajlott, a rajongók jelezték az étterem felé, hogy szívesen látnának engem is egy ilyen zenés vacsoraest keretein belül fellépni. Mivel nagyon sok kérés érkezett ezzel kapcsolatban, az étterem úgy döntött, szerveznek nekem is egy ilyen fellépési lehetőséget, amire mindenkit sok szeretettel várok természetesen.

  Ami a repertoárodat illeti: mire lehet számítani? Vagy ez egyelőre maradjon titok?

  Gyurcsík Tibi: Nem szeretnék sok mindent elárulni. Annyit viszont mindenképpen megjegyeznék, hogy szeretném megmutatni a fiatal korosztály számára, hogy a pop mellett élvezhető a swing és a jazz is. Ezért is válogatom úgy össze a repertoárt, hogy mindenki megtalálja benne a maga és a kedvese számára is megfelelő dalt. Bízom benne, hogy ezután a kellemes este után közelebb kerülnek egymáshoz a párok. Aki eljön, az biztosan nem fogja megbánni, mert egy fantasztikus élménnyel fog gazdagodni.

  További információkkal érdemes ellátogatni a honlapra: www.lagunaetterem.hu

  Fotó: steweandboogee

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon