MENÜ
 • Gyógyszerek hatására lett meleg és szexfüggő

  Parkinson kórra szedte a tablettákat, melyek hatására interneten mutogatta magát melegeknek - legalábbis ezt állítja az 52 éves férfi. Kártérítést követelt a gyógyszergyártó cégtől.

  Didier Jambart orvosa tanácsára kezdte szedni a Parkinson kór tüneteit enyhítő gyógyszert, és állítása szerint már az első néhány tabletta után furcsán érezte magát. Annyi energiája volt, hogy nem tudta levezetni, majd a dózis növelése után rákapott a szerencsejátékra, és hamarosan a család összes pénzét online kaszinókban verte el, bankkártyákat lopott ismerőseitől, sőt még gyermekei játékait is eladta, hogy pénzhez jusson. Emellett megváltozott szexuális érdeklődése is.

  “Folyton férfiakkal akartam szexelni, és az interneten mutogattam magam”- vallotta a francia férfi a bíróság előtt. Azt is elmondta, hogy kihívó viselkedése miatt szexuális erőszak áldozata is lett.  A perben arra hivatkozott, hogy a gyógyszer gyártója nem tüntette fel a csomagoláson az ehhez hasonló mellékhatások kialakulásának lehetőségét, csak évekkel azután, hogy az ő élete tönkrement.

  A bíróság végül 166.000 fontos, vagyis több mint 58 millió forintos kártérítést ítélt meg Jambartnak, akinek eddig az egyetlen vigasza az volt, hogy felesége a történtek ellenére is kitartott mellette.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon