MENÜ
 • Gyógyszere mellékhatása sodorta öngyilkosságba

  Saját kezűleg vetett véget életének Jesse Jones, aki a bőre kezelésére szedett gyógyszer hatására súlyos személyiségzavarban szenvedett.

  Emailben írt búcsúlevelet szüleinek a 24 éves fiú, akinek holttestét egy dorseti szikla tövében találta meg a rendőrség. Jesse egy barátaival tett kirándulás során tűnt el, és csak öt nappal később találták meg, holtan.

  A fiú régóta szenvedett már a bőrét elcsúfító aknés cisztáktól, és sem antibiotikumok, sem kenőcsök nem hoztak javulást állapotában. Ezután kezdte el szedni a csodaszerként is emlegetett gyógyszert, aminek állítólagos mellékhatásai végzetesnek bizonyultak.

  Szülei hátrahagyott emailjéből tudták meg azt, hogy fiuk már rágóta hangulatingdozásokban szenvedett, és magukat okolják, amiért nem figyeltek fel arra, mennyire szétrombolja Jesse személyiségét a gyógyszer. Pedig a depresszió jeleit észrevehették volna.

  “Már egy éve furán viselkedett, de mi azt gondoltuk, egyszerűen csak nem találja a helyét az életben”- nyilatkozta a Daily Mail cikkében az összetört anya, aki egyértelműen a gyógyszerszedéssel magyarázza fia tettét.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon