MENÜ
 • Gyilkosságra készült a két kisgyerek

  A két iskolás egy osztálytársukkal akart leszámolni, ezért egy pisztolyt és egy kést csempésztek be magukkal az osztályterembe.

  Az már biztos hogy Amerika a végtelen lehetőségek hazája, viszont ennek megvan az árny oldala is. A Washington állambeli Spokane városában, egy 10 és egy 11 éves fiút vett őrizetbe a rendőrség, csütörtökön eljárás is indult ellenük.

  A két gyerek azt tervezte hogy megölik osztálytársnőjüket, mert a lány undok volt velük. Ami még megdöbbentőbb, a két barát egész halál listát tervezett. Aktuális kiszemeltjüket leakarták szúrni, a pisztoly a segítség távol tartásához lett volna szükséges.
  A terv akkor bukott el, amikor még egy osztálytársukat beavatták. A diák azonnal szólt egy tanárnak, mire a felnőtt megdöbbenve kutatta át a gyerekek táskáját, ahol megtalálta gyilkos eszközöket. Amikor a fiatalokat kérdőre vonták mindent bevallottak. Azt is beismerték hogy több társukkal is végezni akartak.

  Ám ez még nem minden! Letartóztatásuk után egy nyomozó füle hallatára mondta egyikük, hogy megöli azt aki beárulta őket. “Nem érdekel mikor kerülök ki a börtönből, visszajövök és megölöm” – a nyomozó állítása szerint ezt mondta a fiú.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon