MENÜ
 • Gyilkosság webkamerán

  Legjobb barátnője édesanyjának meggyilkolását nézte végig az amerikai tini.

  Egy tizenhat éves tini webkamerán nézte végig barátnője édesanyjának meggyilkolását. A két massachusetts-i lány iPad-en videochatelt. Egyikük kiment a szobából, egy pillanat türelmet kérve barátnőjétől. Amíg távol volt, a másik lány észrevette, hogy barátnője édesanyja a szobába rohan, nem sokkal később pedig férje követi. Hangos kiabálás, dulakodás után a férfi négyszer hátbaszúrta a nőt, aki holtan esett össze a kamera előtt.

  Az ijedt lány azonnal hívta a rendőrséget, majd sms-t küldött barátnőjének, melyben arra kérte, meneküljön el otthonról. A lány engedelmeskedett a kérésnek,  a szomszédba rohant. A rendőrök pedig nem sokkal később el is fogták a gyilkost.

  “Hallottam, ahogy könyörög neki, hogy ne bántsa. Borzalmas élmény volt, még mindig nem tudtam feldolgozni. Nem tudom, mi történhetett, minden olyan gyors volt, csak éreztem, hogy nagyon nagy baj van, úgyhogy felhívtam a rendőrséget.” – nyilatkozta a rémült lány.

  Mivel a felvételeket az iPad automatikusan rögzítette, mindent megdöntő bizonyíték van a férfi ellen, aki gyilkosság miatt felel a bíróságon.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon