MENÜ
 • Gyilkos cápától menekült meg

  A 15 éves lányt édesanyja mentette ki a cápa fogai közül.

  Sydney-re Floridában támadt a vérszomjas állat. Aznap édesanyja, Valeh Levy oldalán indult szörfözni a népszerű New Smyrna strandra. Épphogy megmártóztak a tengerben, a lányt lerántotta a szörfdeszkájáról egy bikacápa, és lehúzta magával a víz alá. Az ijedt tinédzsernek először sikerült a felszínre bukkannia, és vissza akart mászni a deszkára. Rémülten látta azonban, hogy a lábán hatalmas seb tátong, amelyből ömlik a vér. A rémálom ezzel nem ért véget, ugyanis a cápa ekkor újra támadásba lendült, és le akarta rántani a mélybe.

  A lány anyja ekkor feleszmélt a sokkból, és Sydney után nyúlt. “Emlékszem, arra gondoltam: olyan nincs, hogy ez a vadállat elragadja a lányomat!” – mesélte később. Valeh megragadta Sydney vállát, és minden erejével húzni kezdte a lányt, hogy kiszabadítsa a cápa fogai közül. Centiről centire sikerült a saját szörfdeszkájára húzni a sebesült tinédzsert. Időközben a többi szörfös is látta, hogy bajba kerültek, és odaeveztek, így közös erővel végül ki tudták vontatni Sydney-t a partra.

  A mentőorvosok már várták őket, mindeközben ugyanis egy másik tinédzsert is megtámadott egy cápa, mindössze pár méterre tőlük. Sydney-t kórházba vitték és megoperálták, a partszakaszt pedig lezárták a két támadás után. A bikacápa különösen agresszív fajta; a sekély vizet szereti, ahol kedvére vadászhat zsákmányra. Az egyik legveszélyesebb ragadozónak számít, és akár 300 kilósra is megnőhet.

  Lájk, ha szerinted is jár az elismerés a bátor anyának!

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon