MENÜ
 • Gyerekek nézték végig az idős úr szülinapján sztriptízelőket

  A 69. életévét ünneplő román üzletember sztriptíztáncosokat hívott bulijára. Ebben nem is lett volna semmi furcsa, viszont az akciót gyerekek is megcsodálhatták.

  Cristian Tantareanu üzletember a 69. életévét egy forró eseménnyel ünnepelt meg – írja a Manna.ro. A milliomos bebizonyította, hogy lélekben még mindig fiatal: „69-et töltök, ezért 69-cel ünneplünk” – mondta, és mint kiderült, nem törődött azzal, hogy gyerekek is vannak a közelben.

  A corbeanca-i birtokán tartott buli minden szempontból pazar volt, mintegy 300 meghívott vett részt rajta, köztük haverok, közeli barátok és szomszédok is. Tantareanu rengeteg ajándékot kapott, többek között márkás ruhákat és kiegészítőket, gyűjtői borokat és dekor tárgyakat is.

  A legizgalmasabb mégis egy élő ajándék volt, amit közeli barátaitól kapott: egy csapat fiatal, szexi és kéjes táncosnőt vittek a bulira, akik hamar maguk köré gyűjtötték a férfiakat erotikus műsorukkal.

  Azt azonban a család elfelejtette, hogy a bulin néhány gyerek is jelen volt, akik a felnőttek mellé szegődtek, mikor elkezdték táncukat a közel meztelen lányok, így a gyerekek is mindent láthattak a szexuálisan fűtött show-ból.

  A kicsiket meglehetősen sokkolta a látvány, nem is igazán értették miért dörgölőznek a hölgyek az urakhozz, és azt sem, hogy az miért fedezik fel intim testrészeiket. Az esetről nem tudni ki értesítette a médiát.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon