MENÜ
 • Gwyneth Paltrow számára az anyaság fontosabb, mint a karrier

  A színésznő elárulta, miért nem vállal nagyobb szerepeket mostanában.

  Gwyneth csupán huszonhat éves volt, amikor a Szerelmes Shakespeare című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazták. Ezután karrierje gyorsan felfelé ívelni látszott, majd amikor 2003-ban első gyermekét várta, csupán kisebb mellékszerepeket vállalt. A színésznő azóta már két gyermek édesanyja és férjével, a Coldplay nevű brit együttes énekesével, Chris Martinnal boldog családban nevelik a nyolcéves Apple-t és az ötéves Mosest.

  Az Oscar-díjas színésznő a napokban nyilatkozott anyaságával kapcsolatban az In Style-magazinnak és felfedte annak a titkát is, hogy miért nem vállal huzamosabb ideje nagy szerepeket Hollywoodban. Paltrow az interjúban elmondta, hogy egész egyszerűen nem tudná otthon hagyni gyermekeit, hiszen számára a család mindennél fontosabb.

   

  “Azt a döntést hozod, hogy feleség és anya leszel. Nem lehet egyszerre minden a tied. Engem pedig nem érdekel, hogy milyennek tűnik ez a döntés kívülről.” – nyilatkozta a negyven éves színésznő, majd hozzátette: “Nem vállaltam nagyobb szerepeket, mióta a lányommal teherbe estem, mert nem tudnék olyan sokáig távol lenni az otthonomtól. Évente egy-két kisebb mellékszerep, ennyi a maximum, amit megtehetek. Néhány nő képes erre és ez nagyszerű, de én egész egyszerűen nem tudom ezt megtenni.”

  A színésznő döntését férje is támogatja, hiszen Paltrow elmondása szerint így ő is koncentrálhat a munkájára és maximálisan támogatják egymást mindent döntésben.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon