MENÜ
 • Gwyneth Paltrow negyven lett

  A nagy nap alkalmából nyilván nem akart otthon üldögélni és szomorkodni, hanem csapott New Yorkban egy igazi A-listás bulit, ahol bizony bőven akadtak számunka is jól ismert arcok.

  Az amerikai színésznő fontos fordulóponthoz érkezett életében, ugyanis tegnap betöltötte negyvenedik születésnapját. A nagy nap alkalmából nyilván nem akart otthon üldögélni és szomorkodni, hanem csapott New Yorkban egy igazi A-listás bulit, ahol bizony bőven akadtak számunka is jól ismert arcok.

  A Manhattanban, egy olasz étteremben megrendezett partin feltűnt többek között az egzotikus szépségű énekesnő, Beyonce. Kicsit hasonlóan öltözött, mint barátnője, legalábbis mindketten feketét viseltek. A mókában kivette a részét Cameron Diaz is, aki kicsit kreatívabb volt, fekete helyett sötétkékben pompázott.

  A születésnapi rendezvényen a férfi szakaszt erősítette Steven Spielberg, aki nem mellesleg Gwyneth keresztapja, úgyhogy már csak ezért is illett ott lennie a színésznő köszöntésénél. A képek alapján annyi bizonyosan elmondható, hogy Paltrow pár évet minimum letagadhatna a korából!

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak