MENÜ
 • Gwyneth Paltrow negyven lett

  A nagy nap alkalmából nyilván nem akart otthon üldögélni és szomorkodni, hanem csapott New Yorkban egy igazi A-listás bulit, ahol bizony bőven akadtak számunka is jól ismert arcok.

  Az amerikai színésznő fontos fordulóponthoz érkezett életében, ugyanis tegnap betöltötte negyvenedik születésnapját. A nagy nap alkalmából nyilván nem akart otthon üldögélni és szomorkodni, hanem csapott New Yorkban egy igazi A-listás bulit, ahol bizony bőven akadtak számunka is jól ismert arcok.

  A Manhattanban, egy olasz étteremben megrendezett partin feltűnt többek között az egzotikus szépségű énekesnő, Beyonce. Kicsit hasonlóan öltözött, mint barátnője, legalábbis mindketten feketét viseltek. A mókában kivette a részét Cameron Diaz is, aki kicsit kreatívabb volt, fekete helyett sötétkékben pompázott.

  A születésnapi rendezvényen a férfi szakaszt erősítette Steven Spielberg, aki nem mellesleg Gwyneth keresztapja, úgyhogy már csak ezért is illett ott lennie a színésznő köszöntésénél. A képek alapján annyi bizonyosan elmondható, hogy Paltrow pár évet minimum letagadhatna a korából!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon