MENÜ
 • Gwyneth Paltrow elvetélt

  Ennek ellenére még mindig gondolkodnak egy harmadik babán.

  “Majdnem belehaltam” – jelentette ki a nemrég negyven éves lett amerikai színésznő, amikor a napokban nyilvánosságra hozta, hogy nemrég volt egy sikertelen terhessége, amelynek során sajnos elvetélt harmadik babájával. Paltrow és férje, a Coldplay frontembere, Chris Martin jelenleg két gyermeket nevel közösen. Azt nem közölték, hogy pontosan mikor is történt a tragédia.

  “A gyerekek folyton kérik, hogy legyen még egy kistestvérük. Nekem is hiányzik még egy, gondolkodok rajta. De a legutolsó terhességem borzasztó emlék. Majdnem belehaltam” – nyilatkozta. Az egyetlen ok, ami miatt mégis bele merne vágni újra az az, hogy fantasztikus férje van, aki mindenben támogatja.

  “Elkötelezett szülők vagyunk, minden döntést együtt hozunk meg és támogatjuk egymást.” Egy valamiben egyébként nagyon szigorúak: tilos szénhidrátokat fogyasztaniuk a gyerekeknek. “Néha amikor a családom nem eszik tésztát, kenyeret, vagy például fehér rizst, akkor marad bennünk egy speciális éhség, ami tipikusan akkor jön elő, ha a szervezet nem kap szénhidrátot.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon