MENÜ
 • Gwen Stefaninak nehezen megy

  Az énekesnő bevallotta, hogy neki sem megy minden úgy, ahogy azt eltervezte. Bizony, Gwen Stefani sem tökéletes, de ki az? Nem szégyen az ilyesmit bevallani.

  Az énekesnő bevallotta, hogy neki sem megy minden úgy, ahogy azt eltervezte. Bizony, Gwen Stefani sem tökéletes, de ki az? Nem szégyen az ilyesmit bevallani, a lényeg csak az, hogy senkinek se legyen baja belőle. Ő most úgy érzi nagyon nagy gond megtalálnia az egyensúlyt a család és a munka, karrier között.

  Gwen, aki férjével, Gavin Rossdale-lel két közös gyereket, Zumát és Kingstont is neveli, elismeri, hogy próbára tette, hogy a No Doubttal történő új lemez felvétele mellett nem volt egyszerű időt találni a háztartásra, férjére, a két kis srácról nem is beszélve. “Hetente csak három napot tudtunk együtt tölteni, a férjemmel pedig még kevesebbet a gyerekek miatt. És mire együtt voltam velük, addigra mindig nagyon kimerült lettem a munkától. De a lemez remek lett!” Ezek szerint legalább megérte a sok áldozatot.

  Nemrég jött ki az együttes legújabb klipje Settle Down címmel, ami az énekesnő állítása szerint összegzi azokat a nehézségeket, amikkel a lemezfelvétel során szembesülniük kellett. Hallgassátok meg, nézzétek meg Ti is!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon