MENÜ
 • Guy Ritchie a félmeztelen Beckhammel forgat

  Az angol rendező rövidfilmjéhez nem kellett túl sok stylist - a főszereplő, Beckham ugyanis csak egy apró boxert visel a jelenetekben.

  Ritchie rendezett már reklámokat a Call Of Dutynak, a Chanelnak és a Nike-nak, most pedig a H&M is leszerződtette egy rövidfilm elkészítésére. A svéd ruhacég David Beckham újabb nekik tervezett kollekcióját akarja promótálni – nem mintha a várost borító félmeztelen képek nem lennének elég hatásosak a hölgyek számára.

  A januárban a televíziókba kerülő reklám várhatóan tele lesz akcióval, de a lényeg minden bizonnyal itt abban merül ki, hogy David Beckham félmeztelen lesz az összes jelenetben, csupán egy passzentos boxert fog viselni.

  Beckham tavaly januárban kezdte el kollaborációját a divatvállalattal és már múlt hónapban kiszivárgott néhány kép arról, hogy a hidegtől nem félve, elég pőrén állt a kamera elé egy merően új frizurával.

  A forgatókönyv szerint Az LA Galaxy sztárja egy rajongókkal tömött busz elől menekül, mely hollywoodi otthonában fedezte fel őt.

  “Olyan lesz mint egy tipikus Guy Ritchie-akciófilm, csak rövidben.” – árulta el az egyik bennfentes.

  Guy legutóbbi műve a Robert Downey Jr-t is szerepeltető Call Of Duty: Black Ops reklám volt, amit elmondása szerint azért vállalt el, mert közös fia Madonnával, Rocco is imádja a játékot.

  Vagy a pénzért. Esetleg.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon