MENÜ
 • Guinness-rekord kísérlet Ferrari módra

  Egy óriási parádé keretében a Silverstone versenypályán kísérelt meg Guinness-rekordot dönteni a Ferrari. A rendezvény díszvendége pedig a kultikus formula1-es istálló pilótája, Felipe Massa volt.

  964 szebbnél szebb Ferrari körözött az angol Silverstoneban, hogy megdöntsék saját, 2008-ban felállított rekordjukat. Négy évvel ezelőtt a Ferrari-parádét a Japánban lévő Fuji Speedway Circuit-en rendezték meg, akkor egyszerre 490 autó körözött a pályán.

  Az idei, rekordtörő rendezvény díszvendége a brazil Felipe Massa volt, ő vezette fel az autókat a több tízezres nézősereg előtt egy 458 Spider típusú Ferrariban. A Ferrari cég minden autó után öt fontnyi összeget adományozott a BEN alapítványnak, amely az autóiparban dolgozóknak és családjaiknak gyűjt adományokat.

  A rendezvényen egyébként a komplett Ferrari-paletta megtekinthető volt, köztük a legújabb F12 Berlinetta modell, amely a maranelloi cég mindeddig épített legerősebb utcai autója.

  A Guinness-rekordokat felügyelő bizottság a héten dönt, de minden valószínűség szerint a silverstone-i rendezvény minden idők legnagyobb luxuskategóriás autókat felvonultató rendezvénye lesz.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon