MENÜ
 • Guiness rekordot döntött a tengerimalac

  A kisállat harminc centit ugrik!

  A 13 éves Chloe és 14 éves Nicole Macari négy éve látták Diesel tengerimalac 20,5 centis Guinness-rekordját. „Ezt Trüffel is tudja!”- kiáltottak fel boldogan, mikor rájöttek, saját kis kedvencüknek talán van esélye megdönteni a rekordot.

  A két skót lány akkor már idomítgatta Trüffelt. „A G-Force című Disney-film inspirálta őket” – magyarázta az anyuka, Angela. „Bevontunk ruhaanyaggal két cipősdobozt, és miután Trüffel átugrott egyikről a másikra, növeltük a távolságot” – emlékezett Chloe. Pár hét múlva kedvencük 32 centiset ugrott, de ezt nem tudták tanúsítani. Szerencsére Trüffel a Guinness-bizottság előtt is kitett magáért.

  Mostantól a tengerimalac-távolugrás világrekordja 30 centiméter! „Büszke vagyok, hogy egy világcsúcstartó él a házamban” – tréfálkozott az anyuka, a lányok viszont annak örültek, hogy az iskolatársaik féltékenyek. „Eddig mi irigykedtünk, hogy ők más állatokat is tarthatnak, de most fordult a kocka” – magyarázta Nicole, és elárulta, a tengerimalac-síkfutás világrekordja a következő céljuk, de ezt Trüffel még nem tudja.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon