MENÜ
 • Grammy 2014 – A legemlékezetesebb pillanatok az elmúlt évekből

  Ma éjszaka kerül sor az 56. Grammy díjátadó gálára a Los Angeles-i Staples Centerben, ennek köszönhetően ma Grammy-napot tartunk, mely egy igazi live bloggal zárul, hogy ne maradjatok le semmiről.

  A magyar live blogot ITT találjátok majd meg!

  1. Lady Gaga kikelése (2011)
  Az énekesnő az 53. Grammy-gálán mutatta be új kislemezét egy erőteljes műsor kereteiben, ami már a vörös szőnyegen elkezdődött, ahol egy tojásban hozták be, hogy aztán majd a színpadon kikelhessen.

  2. Tina Turner és Beyoncé közös fellépése (2008)
  Igazi robbanás volt a két díva fellépése, amikor ragyogó ezüstben együtt elénekelték a veterán klasszikus slágerét, a Proud Mary-t.

  3. Elton John és Eminem együtt a színpadon (2001)
  A The Marshall Matters középlemez homofób szövegei miatt támadott Eminem a nyíltan meleg Elton Johnnal állt színpadra, hogy a rapper Stan című slágerét énekelje el a 2001-es Grammy-n. A kettejük hangja közötti kontraszt nagyszerű előadást eredményezett, az ölelkezésük a végén pedig Eminemet új színben tűntette fel.

  4. A Lady Marmalade élőben (2002)
  Christina Aguilera, Pink, Mya, Lil’ Kim és Missy Elliott Patti LaBelle Lady Marmalade című dalának felújított verzióját énekelte az ikonnal együtt. A Moulin Rouge című filmhez készített feldolgozás aztán később megnyerte a legjobb pop együttműködésért járó díjat.

  5. Rihanna és Chris Brown távolmaradása (2009)
  A közönség feszülten várta, hogy az akkoriban még egy pár Rihanna és Chris Brown vajon megjelenik-e a ceremónián, azután, hogy a Grammy előtti partin felreppentek a hírek, hogy a fiú megverte az énekesnőt. Egyikük sem jelent meg végül, Rihanna kórházba került, és mindenki érte aggódott.

  rihanna-chris-brown

  6. Jennifer Hudson könnyekkel átitatott visszatérése (2009)
  Szívünk megszakadt Jennifer Hudsonért, aki édesanyja, öccse és unokaöccse halálát kellett átélnie 2008 őszén. A Grammy estéjén állt újra színpadra, szem nem maradt szárazon, amikor You Pulled Me Trough című dalát énekelte, majd a végén pedig ő is könnyekben tört ki.

  7. Jennifer Hudson Whitney Houston tiszteletére énekel (2012)
  A 2012-es Grammy előestéjén Whitney Houstont, a legendás énekesnőt holtan találták a Beverly Hilton hotel fürdőkádjában. Mint utólag kiderült, drogtúladagolás következtében hagyott itt minket a díva, ami az egész zenei világot megrázta. Jennifer Hudson egyik legikonikusabb számával, az I Will Always Love You című dal érzelmes előadásával emlékezett meg az énekesnőről.

  8. Adele visszatérése (2012)
  Az énekesnő torokműtétje után a Rolling in the Deep című számmal tért vissza a színpadra a 2012-es Grammy-gálán, megkönnyebbülést hozva ezzel aggódó rajongóinak.

  9. Lady Gaga és Elton John a színpadon (2010)
  Az énekesnő előadása az 52. gálán nem csak teátrális volta miatt mondható klasszikusnak, hanem Elton John miatt is, aki csatlakozott hozzá a színpadon, hogy együtt énekeljék az ikon Your Song című számát.

  10. Nicki Minaj találkozása az Ördögűzővel (2012)
  Az előadásról nehéz akármit is mondani, mindenki nézze meg, hogyan is énekelte a rapperlány Roman’s Revenge és Roman Holiday című számait, repülő papokkal, ördögűzéssel és levitációval.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon