MENÜ
 • Gossip – három gyermekkori barát hírnévre tör

  Beth Ditto és két jóbarátja jól döntött, amikor közös zenélésbe fogott. A Balaton Sound fő fellépői között köszönnek vissza idén a rajongóknak.

  Még 1999-ben a Gossip nevezetű amerikai trió post-punk indie-rock felállásban kezdte meg karrierjét, és akkor még kisebb közönség előtt lépegettek fel az Egyesült Államokban. Tizenhárom évet ugorva a történetben, a Beth Ditto vezette együttes azóta nemzetközi színre tört, és masszív rajongótábort tudhat maga mögött.

  Beth Ditto-ra a markáns testalkatú énekesnőre korábban is mondták már, hogy hatalmas, de mostanában már inkább zenéjére használják ezt a jelzőt. Az egyedi stílusú előadót sorra szavazták meg amerikai magazinok a legkarakteresebb énekesnőnek, a belőle áradó energia könnyen magával ragadja a közönséget.

  Beth és a banda másik két tagja fura szerzetek, de ami még érdekesebb, mindhárman gyerekkori barátok. Az énekesnő így beszélt a barátságról:

  „Ismerem őket mióta kis seggdugaszok voltunk. Kis családi együttes ez, a kényelemről szól, és hogy boldoggá tegyük egymást. Mi mindent megbeszélünk, rendesen kommunikálunk, nincs szarakodás. Jó érzés ezt az őrült munkát olyanokkal csinálni, akiket gyerekkoruk óta ismerek.”

  „A turné-buszon, amikor már mindenki fekszik le aludni, tényleg olyanok vagyunk, mint egy csapat gyerkőc. Miután megnéztünk egy-két Simpson család epizódot, és van aki már aludni szeretne, beindul a szájtépés. Nagy családban nőttem fel, nem idegen tőlem a dolog. A végén valakiból mindig kitör, hogy ‚kuss legyen‘, mint ahogy azt régen anyukámtól is olyan gyakran megkaptam, hahaha.“

  Aki látogatást tesz júliusban a Balaton Soundon, semmikép ne hagyja ki az imádnivaló punk-pop formációt!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon