MENÜ
 • Gondoltaival mozdít el tárgyakat egy öreg úr

  Újabb megdöbbentő videó terjed a világhálón. Egy kínai úr különleges képességeit veti be, amin tárgyakat mozdít el a helyükről, anélkül, hogy egy ujjal is hozzájuk érne - videó!

  Manapság már szinte semmin nem lepődünk meg. Az interneten rengeteg  furcsasággal találkozunk nap mint nap, ám ettől a felvételtől tényleg leesett az állunk. A legújabb sztár egy 84 éves férfi hatalmas szenzációnak örvend Kínában. Az idős úr videón bizonyítja az akarat látható erejét – írta meg az Oddity Central. Íme a videó, ami a csí erejét demonstrálja:

  A férfi állítása szerint különleges mutatványait koncentráció és energia segítségével végzi. Mint láthattátok, megdöbbentő videóján téglákat dönt le, egy akváriumot mozgat, sőt, még egy üveg palackot is összetör!

  Mostantól mehet a találgatás, hogy vajon tényleg lehetséges-e, hogy valaki csupán a gondalatival kifejtsen ekkora erőt vagy csupán átverés az egész. Mindenesetre, kissé hátborzongató belegondolni, mi lenne, ha minden ember rendelkezne hasonló képességekkel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon