MENÜ
 • “Gondolkodjon az ember előre”

  Dana Puskás Petivel beszélgetett a Megasztár 6 pénteki főpróbáján.

  Peti vendégfellépésre jött a tehetségkutató első adásába, a Csillagokat énekelte tegnapelőtt, kiegészülve egy hatvanfős kórussal. A próbán még izgatottan várta az estét, szerinte nagyon szép produkcióval kedveskednek majd a nézőknek.

  A mostani mezőnyről elmondta, hogy nagyon jó hangok vannak benne, de emellett fontosnak tartja, hogy a versenyzők a fellépéseiket megtöltsék személyiséggel, gondolatokkal, érzelmekkel. Szerinte a jó és rutinos hangon túl most már ezen múlik a dolog.

  Tanácsokkal is ellátta a jövendő énekeseket Peti azzal kapcsolatban, hogyan érvényesüljenek és maradjanak fent a palettán: „Azt gondolom, hogy a legfontosabb, hogy az ember hosszú távra tervezzen. Amikor én bejutottam, akkor arra gondoltam, hogy a Megasztár egy fantasztikus dolog, de gondolkodjon az ember előre. Az embernek fokozatosan tanulnia és gyakorolnia kell”. Másik lényeges dolog, hogy ha el is száll az ember, figyeljen az idősebbekre, hogy ők hogyan tudnak fent maradni, mit lehet tőlük tanulni. Szerinte ez egy olyan munka, hogy felkelsz és addig tart, míg le nem fekszel.

  Az interjú során az új és a régi zsűri is szóba került. Annak idején Peti Somától tartott egy picit, aki rendszeresen „szurkálta”, de emellett hasznos tanácsokkal is ellátta, csakúgy, mint Novák Péter és Pély Barna. A mostani ítészekről pedig azt gondolja, hogy nagyon felkészültek, mindannyian a szakmájukban a legjobbak, igazán színvonalas zsűrit állítottak össze. Hozzátette, hogy kíváncsi lesz, hogyan működnek majd együtt.

  A teljes interjút holnap láthatjátok a Mosaic oldalán!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon