MENÜ
 • Gomez parfümöt indított

  A tizenkilenc éves énekesnő változatos módszerekkel igyekszik feledtetni a Justin Bieberrel történt szakítás felett érzett bánatát.

  A tizenkilenc éves énekesnő változatos módszerekkel igyekszik feledtetni a Justin Bieberrel történt szakítás felett érzett bánatát. Legújabb manővere az volt, hogy tegnap este a new yorki Macy’s áruházban bemutatta legújabb parfümjét. A helyzetet az teszi igazán pikánssá, hogy mindeközben exbarátja is hasonlóval állt elő.

  Bizony ám! Justin Bieber mindeközben nagyban nyomja a csapata által kiötölt misztikus elnevezésű Someday promócióját, a következő, Believe című albumáról már nem is beszélve. Selena azonban a fotósok hada előtt állva reméljük nem erre gondolt. A hölgy igazán gyönyörű, a mosolya és a rajta látható Versace nem kevésbé.

  A riporterek természetesen egy kicsit kifaggatták a lányt a parfüm elkészítésének hátteréről is: “Kiválasztottunk tizenkét rajongót szerte a világból, elrepültettük őket ide, New Yorkba és együtt választottuk ki a végső összetételt. Nagyon jó véleménnyel voltak róla.” Selena Gomez pár szóban megemlékezett Justinról is: “Ha valamit elmondhatok róla, az az, hogy reménytelenül romantikus.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon