MENÜ
 • Golden Globe-díjas színész alakít alkoholistát Meghan Trainor klipjében

  Komoly témát választott új videójához Meghan Trainor: a Yo Gotti közreműködésével készített "Better" klipjében a családon belüli alkoholizmust és annak elidegenítő, romboló hatását mutatja be az amerikai énekesnő.

  A fodrászként feltűnő Trainor mellett a három Emmy- és két Golden Globe-díjjal kitüntetett Beau Bridges a főszereplő, aki italozásával és problémás viselkedésével folyamatosan feszültséget teremt a szeretettei körében, és hiába minden óvintézkedés, a hatóságokkal is meggyűlik a baja.

  A dalszerző/énekesnő, aki az “All About That Bass” slágerrel egy csapásra világhírű lett, és aki idén Grammy-díjat (legjobb új előadó) vehetett át, május 13-án hozta ki második lemezét. A “Thank You” korongról már megismerhettük a “NO” című dalt, amely az amerikai iTunes listán egészen az első helyig lépett fel, a klipje átlépte a 356 millió megtekintést a legnagyobb videómegosztó oldalon, és csak a Spotify-on közel 174 millióan hallgatták meg a szerzeményt. Az album másik kiemelkedő dala a “Me Too“, amely 238 millió kattintás felett jár a YouTube-on, a Spotify-on pedig 66 millió streamet számlál.

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő