MENÜ
 • Gladiátor lett a két csellista

  A horvát 2CELLOS instrumentális duója új videót mutatott be a napokban megjelent Score című albumukról.

  A Now We Are Free klipjét az UNESCO Világörökségi Listáján szereplő, montenegrói Durmitor Nemzeti Parkban, illetve Horvátországban, a Pula Arénában forgatták – Aleksandar Kerekes rendező irányítása mellett.

  A 2CELLOS Score címre keresztelt albuma a televíziós és mozi filmek legemlékezetesebb dalait gyűjtötte össze. Többek között felcsendülnek a Trónok harca, A rettenthetetlen, A Gyűrűk Ura, a Love Story, A keresztapa, a Titanic és a Schindler listája ismerős melódiái. A lemezről elsőként a Trónok harca átiratával találkozhatott a közönség: a hivatalos klip alig néhány nap alatt átlépte a 2 milliós nézettséget.

  A Luka Sulic és Stjepan Hauser csellisták alkotta 2CELLOS először Michael Jackson Smooth Criminal feldolgozásával hívta fel magára a figyelmet 2011-ben, amit aztán három rendkívül energikus album követett. A negyedik lemez, a Score felvételeinél a London Symphony Orchestra közreműködött, a társproducer pedig az a Nick Patrick volt, aki Plácido Domingo, Jackie Evancho és az Il Divo anyagain is dolgozott.

  A 2CELLOS világszerte teltházas arénáknak játszik, és több alkalommal Sir Elton John különleges vendégeiként léphettek színpadra. Ők voltak az első hangszeresek, akik szerepelhettek a Glee című, rendkívül népszerű amerikai sorozatban; de több alkalommal szerepeltek a The Today Showban és a The Ellen DeGeneres Showban – 2015. október 10-én pedig a Papp László Budapest Sportarénában is fantasztikus koncertet adtak.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon