MENÜ
 • Givenchy 2013-14 ősz/tél

  A Givenchy bemutatta a Paris Fashion Week keretében a legfrissebb őszi/téli kollekcióját.

  Miután Ricardo Tisci szerződését nemrégiben meghosszabbították újabb három évvel, sokan azt gondolták, hogy nem igen fog változás beállni a friss kollekciót illetően. Természetesen az alapok megmaradtak, hiszen egy felépített fejlődési vonalat nem ildomos megszakítani, de merőben új dolgok is feltűntek a kifutón.

  Ha pedig már a kifutónál járunk, érdemes megállni egy szóra, hiszen a szokásos minimál jellegű bemutatóknál jóval grandiózusabb esemény várta a megjelenteket. Az óriás porondon a modellek Antony Hegarty, a transznemű angol énekes, és a The Heritage Orchestra zenei kíséretére vonultak fel. Atmoszférateremtésből, valamint kompozícióalkotásból is jeles.

  Tisci tézise összetett: a cigányság ereje találkozik a romanticizmussal valamint a viktoriánus kvintesszenciával. Első hallásra talán kissé túlfeszíti ez az együttes a divat-konstellációkól vallott hétköznapi nézeteket, ám valahogy itt mégis létrejött a szimbiózis. A virágminták, a hosszú szoknyák, a rétegzett sziluettek, csipkék és Bambi minták organikussá, lélegző egésszé születtek.

  További érdekesség, ahogyan megszakítja a konvencionális szabásvonalakat, és kiragadja őket a kontextusból, új helyre helyezi el őket, ez által új jelentésekkel bővülnek.

  Ricardo Tisci nem véletlenül van továbbra is a ház élén.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon