MENÜ
 • Gisele Bündchennek kislánya született

  Gisele Bündchen és férje hatalmas örömöt él át a napokban, hiszen megszületett második közös gyermekük.

  Gisele Bündchen és férje, Tom Brandy óriási örömben úsznak. A szupermodell ugyanis december 5-én adott életet második közös gyermeküknek, akit Vivian Lake-nek neveztek el. Azért is lehet ez számukra különleges öröm, mert Gisele egy interjúban még korábban azt nyilatkozta, hogy mindkettőjük vágya, hogy ha már a sors úgy hozta, hogy megtehetik, akkor minél több közös gyereket nevelhessenek fel. Így családjuk már öttagúra nőtt, hiszen immár két közös gyermekük mellett Tom Brandy előző kapcsolatából született kisfiát is együtt nevelik.

  Gisele csak úgy, mint előző szülésénél, ismét az otthonát válaszotta arra, hogy életet adjon gyermekének. A szupermodell szerint ugyanis az otthoni, nyugodt környezet a legjobb az újszülött babának, ráadásul a vízben szülést tartja a legbiztonságosabb módszernek, így ez alkalommal is ezt választotta. Bündchen a facebook-oldalán jelentette be a jó hírt egy fotó kíséretében.

  “Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ismét átélhettük a születés csodáját és hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy egy másik kisangyal szülei lehetünk. Vivian Lake december 5-én az otthonában született. Egészséges és tele van élettel. Köszönöm mindenkinek a biztatást és a jókívánságokat. Mi is nagyon sok jót kívánunk nektek és családotoknak!” 

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon