MENÜ
 • Gigi titokban ünnepelt

  A Megasztár 6 győztese a határon túlra utazott, hogy a főváros zajától nyugodtan, a családja és a barátai körében ünnepelhessen.

  Radics Gigi nagyon keményen küzdött a tehetségkutatóban adásról adásra, hogy a maximumot nyújtsa, így ritkán látta a családját. Nagyon hiányoztak neki az otthoniak, de a verseny a legtöbb idejét lekötötte. És tegyük hozzá, nem hiába dolgozott olyan kitartóan: ő lett a TV2 énekversenyének győztese. A finálé után pedig végre lehetősége nyíltott arra is, hogy családjával és közeli barátaival töltsön egy kis időt. A énekesnő távol a médiától és a rajongóktól, egy titkos helyen borulhatott szerettei nyakába. Vele tartott Burgess Benji és több Megasztár-döntős is.

  “Apu egyik kedves ismerősének szállodájába mentünk, ami Salgótarjántól körülbelül nyolc kilométernyire található Szlovákiában. Óriási bulit csaptunk a családtagokkal és a barátainkkal, lehettünk vagy százan. Elhalmoztak mindenféle apró, ám annál kedvesebb ajándékokkal, kaptam egy gyönyörű tortát, és rengeteg virágot is. Több csokor volt, mint egy ballagáson” – viccelődött Gigi. Természetesen minden legnagyobb örömére dalra is fakadt a találkozón.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon