MENÜ
 • Gigi másfél milliót keres

  A Megasztár hatodik szériájának győztese közel másfél milliót keres havonta.

  Radics Gigi remekül használja ki az őrületet, amit a TV2 tehetségkutatója keltett körülötte: megállás nélkül koncertezik. Egy héten több mint 300 ezer forintot is megkereshet, hiszen a koncertszervezők 200 ezer forint körüli összeget számolnak fel egy-egy alkalomra, melyből a lány és családja a különböző költségek, a tévének és a menedzsmentnek szánt összegek után 50 ezer forintot kap kézhez.

  Ám az énekesnőnek így sincs oka panaszra, alig egy hónap alatt a legsikeresebbek közé küzdötte fel magát. Jelenleg a legtöbb haknija az X-faktor első szériájának győztesének, Vastag Csabának, és egy másik felfedezettjének, Wolf Katinak van, de Gigi is rendeteg koncerttel büszkélkedhet – havi szinte átlagosan napi eggyel.

  Mivel még fiatalkorú a pénzügyeit egyelőre édesapja kezeli, aki mindent pénzt félretesz.

  “Ez Gigi pénze, eszem ágában sincs elvenni tőle. Félreteszünk mindent, hiszen én tudom, mennyire kemény és drága dolog a showbiznisz. Egy dal elkészítése, ha mi írjuk, a stúdiómunkákkal, a hangszereléssel, a feljátszással együtt 300 ezer forint körül van, egy klip 1,5-2 millió forint. Persze ott a lemezkiadó, a menedzsment, de korábban már tapasztaltam, hogy mennyi pénzt kell befektetni ahhoz, hogy siker legyen. Természetesen Gigi, ha szeretne venni valamit magának, akkor megteheti, de azért nem ésszerűtlenül, vagyonokat költve ruhákra vagy bármi másra. Azt is megbeszéltük, hogy a családi költségeket is álljuk belőle, ha úgy alakul, hiszen én a Megasztár miatt nem kezdtem el az idénymunkámat, kiadtam alvállalkozónak, ami kevesebb bevételt jelent nekem, ezért ha ki kell fizetni a villanyszámlát, hogy ne kapcsolják ki az áramot, akkor megtesszük Gigi pénzéből, de nem vesszük el tőle, amiért ő dolgozik meg” – mondta el Radics Tamás.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon