MENÜ
 • Gigi Hadid válaszolt a magánéletét érintő kritikákra

  Egy Twitter-felhasználónak vágott vissza a modell

  Gigi Hadid nem tűri, ha magánéletét illetik kritikával. A 20 éves modell egy Twitter-felhasználónak vágott vissza, miután a kifutós vonulását és szerelmi életére tett rosszindulatú megjegyzést.

  gigi-hadid

  „Gigi Hadid, inkább gyakorold, hogy kell megfelelően járni ahelyett, hogy kéthetente más barátod van” – állt az üzenetben, amelyre Hadid nem sokkal később reagált:

  „Három barátom volt három év alatt, édesem. A járásom mindig javulhat, és remélem, hogy a nem összefüggő keserűség a szívedben is képes rá” – írta, a posztra pedig több, mint 30 ezer kedvelés érkezett.

  gigi-zayn

  Hadid jelenleg a One Direction egykori tagjával, Zayn Malik-kal alkot egy párt, és nemrég az énekes Pillowtalk című klipjében is szerepelt. Malik a Complex magazin legújabb számában beszélt szerelméről, és elárulta, nem szeretné a reflektorfénybe helyezni kapcsolatukat.

  „Próbálom a kettőt nagyon távol tartani egymástól. Annyira próbálkozom, amennyire csak tőlem telik” – mondta a 23 éves sztár. „Próbálok megbirkózni vele. Jelenleg csak egy a háttérben lévő dolgok közül. Meghagyom egy kis háttérzajnak.”

  Forrás: UPI

  Ajánló

  Újabb sztárokat jelentett be a Volt, ezzel teljes a Nagyszínpad

  Díjazták a Sziget fenntarthatósági törekvéseit

  Ellie Goulding a Balatonnál ad koncertet