MENÜ
 • Gigászi siker a Skyfall

  Jól nyitott a brit mozikban a Skyfall - a brit mozitörténelem második legjobb bevételét hozta a nyitóhetén

  Az új James Bond film, a Skyfall a titkosügynökről szóló filmsorozat immár ötvenedik évfordulóját ünnepli, a producerek pedig a sikerét. A mozi olyan nagy bevételt hozott, mint még egy Bond film sem, arról nem is beszélve, hogy a második legjobb eredménnyel nyitott a brit filmtörténelemben.

  A rangos listán az első helyezett a Harry Potter filmek befejező része, mely tavaly három nap alatt 23 millió fontnyi – vagyis nyolcmilliárd forintnyi – bevételt generált, míg a Daniel Craig főszereplésével készült Skyfall 20,1 millió fonttal, vagyis 7,1 milliárd forinttal zárta a hétvégét.

  Ettől függetlenül nem csak a Bond filmek körében sikerült abszolút rekordot állítani a filmnek – melynek kritikáját itt olvashatjátok el oldalunk filmkritikusától, Levitől – hiszen Anglia lakosságának oly nagy százaléka választotta szombat este a Skyfallt, mint még soha.

  A készítők igazából nem is vártak kevesebbet. A forgalmazó Sony vezetője, Rory Bruer így nyilatkozott a művel kapcsolatban:

  “Ennek a filmnek olyannyira remek a DNA-ja, annyira szeretek a kritikusok és közönség, hogy az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb Bond-rész lesz belőle.”

  A mozi magyarországi díszbemutatóján mellesleg mi is ott jártunk, hogy az X-Faktor 2012-es szériájának versenyzőivel tekintsük meg a 007-es legújabb kalandjait, és ha már ott voltunk, el is kaptuk őket egy-egy interjúra. A Csobot Adéllal, a The Spirittel és Zámbó Krisztiánnal készült interjúinkat már láthattátok is, de ez még semmi! Ezen a héten holnap délben Lass Bea, szerdán 13:30-kor Szabó Dávid, csütörtökön 13:00-kor Antal Tímea, pénteken délben pedig Oláh Gergő érkezik oldalunkra! Képben vagyunk!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon