MENÜ
 • Gigászi rekordra számíthat a GTA V

  Óriási rekordokat dönthet a Grand Theft Auto 5, melynek milliárdokat költöttek a grafikájára, de már az első héten 3 millió példány eladásával számolnak. Viva Los Santos!

  A szakértők az új időket teremtő grafika, a játékosok a legenda folytatása miatt nem férnek a bőrükbe a Grand Theft Auto ötödik része miatt. A kezdetekben még a lehető legegyszerűbb grafikával futó játék, melyben különböző feladatokat teljesítve kell bűnözőnként a szervezett bűnözés csúcsára jutnunk, a napokban világrekordot dönthet eladásaival.

  Az új rész a fiktív Los Santos városban fog játszani és három szereplő bőrébe bújva robbanthatunk majd fel épületeket, ölhetjük meg néhány shotgunnal az ellenséget vagy csak furikázhatunk a városban a rendőrök elől menekülve.

  Az GTA V-től nem hiába várnak sokat a készítők – a játékban minél eddiginél nagyobb világban létezhetünk, a feladatok és a helyszínek összetétel több mint négy évbe telt és további egy év ment el a tesztelésre. A hab a tortán a marketing, melyre 137,5 millió dollárt költöttek, mely szerény 31 milliárd forintot jelent.

  Itt még biciklivel, de kis ügyességgel pedig rövid időn belül páncélos jeepből aknavetővel játszhatunk

  Az előrejelzések szerint mindez az összeg viszont el fog törpülni a bevételek mellett. A CVG internetes portál szerint kétszer annyi fogyhat a játékból mint az eddigi rekorderből, a 2010-es Call of Duty: Black Opsból, amiből 1,4 millió darabot kapkodtak szét az első napon.

  A GTA V-ből csak Angliába 3 millió példányt szállítottak le, ezek között van pc-, Xbox 360- és a PS3-kompatibilis lemez is.

  Más felnőttek más gyerekes dologra vágynak, mások beérik a YouTube rejtett játékaival, míg a perverzebbek egészen megdöbbentően múlatják az időt…

  Info: CVG

  Kép: IGN

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon