MENÜ
 • Gianni jó apa szeretne lenni

  A magyarok Olaszországról álmodoznak, Gianni Annoni viszont elhagyta szülőföldjét hazánkért. Nagy kérdés, hogy mi fogta meg ennyire?

  Gianni szerint tulajdonképpen mindegy, hol élünk, úgyis megtaláljuk a saját közösségünket, az új családunkat. Őt például a szerelem és a barátok tartották Magyarországon.

  “Egy idő után észrevettem, hogy már ide kötődöm jobban. Megteremtettem a magam kis Itáliáját Budapesten. Az olasz nem karddal vág utat magának, hanem spagettivel” – tréfálkozott.

  És Gianni nálunk sem unatkozik: éttermet vezet, pékséget, sonkabárt, reggeliző helyet nyitott. De a legnagyobb álma az, hogy végre a magánéletében is beköszöntsön a boldogság, és jó apa legyen gyermekének.

  “Nem fogom terelni semerre a gyerekemet. Színeket szeretnék adni neki útravalóul. Mint az én szüleim nekem. Apukám hangját ritkán lehetett hallani, de akkor nagyon; a mindennapi ügyeket anyámra hagyta. Apám azt mondta, büszke rám. Hozzátette, nem a tévés szereplések vagy az étterem miatt, hanem mert ember maradtam. Ennél szebbet, boldogítóbbat nem nagyon mondhat valakinek az édesapja”.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon