MENÜ
 • Gesztiék nagy vakációra készülnek

  A X-Faktor mentora most először utazik el teljes családjával.

  Bár feleségével, Ditz Edittel kettesben már romantikáztak egy keveset, ezúttal két kislányuk is velük tart. A hároméves Sára és az egyéves Lenke már elég nagy ahhoz, hogy részt vegyenek a közös nyaraláson. A célállomást azonban titokban tartja az énekes.

  ” Nagy premier lesz, ilyen még nem volt! Elmegyünk egy olyan helyre, ahol nem nekünk kell főzni, és nem kell semmit sem csinálnunk, csak pihenni és élvezni a nyugalmat.”

  Ám míg a Gringo Sztár frontembere az RTL Klub tehetségkutatójának forgatási szünetében meglóghatna pihenni, még bizonyítania kell a mentorszékben. Szerencsére az egész családja jó szemmel nézi a X-Faktoros elfoglaltságot.

  “Már az egész család felkészült az új X-Faktorra. Olyan ez nálunk, mint az iskolai tanítás, ősztől új félév, vagyis új évad indul. A családom, a rokonság is nagyon szereti a műsort, megnézik az összes részt, így amikor elmegyek a feleségem szüleihez Körmendre, akkor én vagyok a városban a jelenség, ha nem is égi, de képi – mesélte Geszti. – A Gringó óta sokkal többet foglalkozom a zenével, sok a fellépés, úgyhogy ilyenkor az ember még jobban benne van a körforgásban. Így az előző hasonlatot folytatva: nincs se nyári, se téli, se őszi szünetem.”

  Egy kis pihenésre azért jut idő, ez biztos.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon