MENÜ
 • Geszti nem elégedett a Dallal

  Az X-Faktor előző szériáinak mentorát érzékenyen érintette, hogy a zsűri nem válogatta be két barátja dalát a verseny döntőjébe.

  Éliás Gyula Junior és Geszti Péter régóta jó barátok, Fehér Zolinak pedig már az X-Faktor alatt is egyengette az útját a rímgyáros. Nem meglepő, hogy mindkettejüknek Geszti Péter írt dalt az Eurovíziós Dalválasztó műsorra. És habár a zsűri dicsérettel illette a produkciókat, egyik sem jutott tovább a döntőbe.

  Geszti a következőt reagálta a döntésre Facebook-oldalán: “Kedves Emberek! A zsűri kb. úgy viselkedett, mint vártam. Szavazzatok MOST a Dal-ban Éliás Gyulára!”

  A volt mentor és tapasztalt szövegíró elárulta, bízott benne, hogy a szakmai ítészek jobban értékelik ezeket a dalokat. Remélte, hogy a zsűri felismeri Zoli értékeit és azt, hogy szerinte Éliás a legjobb énekes a mezőnyben.

  Geszti hangot is adott nemtetszésének, furcsállja az ítészek értékrendjét:

  “Észrevettem, hogy a zsűri nem a klasszikus szerkezetű dalokat részesíti előnyben, hanem fura módon az under-ground műfaj felé kacsingat. Ez egyfajta helyezkedés, megfelelni vágyás egy elképzelt fiatalosságnak. Miközben legyünk őszinték, az Eurovízió nem az, ahol az underground műfaj bármilyen módon sikert hozhat. Ha ilyen értékek szerint gondolkodnak annak idején, akkor Wolf Kati dala sem jut ki az Eurovízióra” – mondta.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon