MENÜ
 • Geszti már tudja, kivel akar nyerni

  Geszti Péter úgy érzi, pártfogoltjai most jutnak el a legtovább az X-Faktor eddigi történetében. Sőt szerinte az ő versenyzője az idei műsor egyik favoritja.

  Úgy tűnik, most biztosra mehet a reklámszakember- rapper-szövegíró, hiszen ő irányítja a fiú énekesek felkészülését. Nagyon örült ennek, titkon őket akarta kapni a sorsolásnál. Tegnap pedig a drámai választáson is túl esett, így hat énekesből háromnak távoznia kellett. Szerinte Szabó Dáviddal esélyesek a döntőre.

  “Sokdimenziós játék ez, sok mindent mérlegelek. A fiúk mezőnyében egy kivételével egy bizonyos szint fölött énekeltek a versenyzők. Dávid mellett az szólt, hogy ő több mindenben is jó. Gyorsan fel tud készülni különböző stílusokból, jó megjelenésű, igazi popsztár alkat. Szívesen írnék neki dalszöveget olyan melankolikus zenére, amilyen a mai angolszász popzenében divat. Szerintem ez a stílus passzol a leginkább hozzá. Az X-Faktorban minden benne van: szerintem Dávid is esélyes a fináléra” – mondta el a mentor.

  Dávidnak különösen sokat jelentett a tegnapi döntés, hiszen ezzel eldőlt, hogy a zenei vagy a színészi karrierjét folytatja tovább.

  “Nem szomorkodom amiatt, hogy az Operettszínházban most egy ideig nem játszom. Ez az én döntésem és amit elértem a színházban, az örökre az enyém marad. Az ottani barátaim persze hiányoznak, de velük továbbra is tartom a kapcsolatot. Most az éneklés az első, de úgy gondolom, hogy a két pálya nem zárja ki egymást.”

  Végül pedig egy kis örömhír a lány rajongóknak: Dávidnak jelenleg nincs barátnője.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon