MENÜ
 • Gesztesi zenélni jár, hogy gyermekeit eltartsa

  A színészkedés mellett eredeti szakmájában, bárzongoristaként is vállal fellépéseket.

  Gesztesi most már hivatalosan is öt csemetéről kell gondoskodnia, második élettársa, Niki legkisebb fiát is hivatalosan a nevére vette. Közben filmszerepe egyre kevesebb, és a kórházas sorozat gázsijából tartja el családját, mely a kiemelt színészek esetében sem több havi 5-600 ezer forintnál. Így zongoristaként is vállal fellépéseket.

  „Mivel eredeti szakmám szerint bárzongorista vagyok, az utóbbi időben a színészkedés mellett kezdtem visszatérni ehhez a hivatáshoz. Sajnos egyre kevesebb filmszerepem van, nem is mindent vállalok és amúgy is egyre kevesebb filmet készítenek mostanában. Részben ezért is fektetek nagyobb hangsúlyt a zenélésre. Felépítettem a legénylakásomat is, ahol egy stúdiót is berendeztem, hogy otthon is tudjak dolgozni, zenélni” – árulta el a színész.

  „Erdélyi Laci felkért, hogy lépjek fel az Unisex-nagykoncerten április 27-én a RaM Colosseumban, és utána néhány turnéállomáson is. Emellett Pintér Tibivel is jó ideje fut már a zenés estünk, amelyen gyakran a fiam, Máté is csatlakozik hozzánk – mesélte. – Nem a zongorázásból tartom el a családom, hiszen mi hárman-négyen kérünk annyit, mint egy megasztáros, x-faktoros énekes, de amellett, hogy számunkra ez inkább örömzenélés”.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon