MENÜ
 • Géppuskát fogott gyermekére a négyes miatt

  Valaki túl komolyan veszi a bizit...

  A napokban egy férfit azért tartóztattak le az USA-ban, mert nem tetszett neki kislánya bizonyítványa. No, ennél persze azért bonyolultabb a történet. A 15 éves tini kitűnő bizonyítvány helyett két négyesnek megfelelő B-t is összegyűjtött tanulmányai során. Ezért az apuka pedig ráfogott egy AK-47-es géppuskát.

  Mr. Bartashevitch fegyverét nem rég szerezte be, mivel félt attól, hogy Obama egyik új intézkedése miatt erre többé nem lesz alkalma. A St. Paul városában lakó apa-lánya között óriási vita alakult ki a “rossz” bizonyítvány miatt. A vita hevében a férfi durva szavakat kezdett el ordítani lányára, aki erre közölte, hogy gyűlöli őt, Mr. Bartashevitch a párbeszéd lezárásaként pedig előkapta AK-47-sét, kimutatva, hogy nem szereti, ha a családban nincs szeretet.

  Az esetet a tini egy barátnőjének mesélte el, akinek anyja tudomást szerezve az ügyről, azonnal értesítette az iskola szociális munkását, aki pedig természetesen beszámolt az apa tettéről a hatóságoknak.

  A férfi a rendőrségnek bevallotta, hogy fegyvert szegezett lányára, de kihangsúlyozta, hogy először leellenőrizte azt, hogy biztosan ne essen baja csemetéjének.

  Milyen figyelmes…

  A lány vallomása szerint az esetkor nem félt apjától, mivel tudta, hogy az AK-47-es nincsen megtöltve.

  A tinit egy gyermekotthonban helyezték el, Mr. Barashevitch pedig kettősrendbeli terrorizmussal állítják pénteken bíróság elé.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon