MENÜ
 • Gepárd bébit nevelt az állatorvos-hallgató

  Andrej Goloszov legjobb barátja Seva, az öt hónapos gepárd.

  A 24 éves állatorvos-hallgató az éhhaláltól mentette meg a kis ragadozót, amikor az anyja magára hagyta. Seva, a gepárd még újszülött volt, amikor az édesanyja eltaszította őt magától.

  “A szülés éjszaka indult meg és egyik állatorvos sem dolgozott akkor. A nőstény három koraszülött kölyköt hozott a világra, akik közül kettő elpusztult. Seváról már nem is vett tudomást az anyja” – emlékszik vissza Andrej, aki belátta, hogy a csöppség nem éri meg a reggelt, ha ő nem viszi haza. A 24 éves srác saját otthonában nevelte fel a kis gepárdot. Üvegből etette, játszott vele, vagyis anyja helyett anyja volt. Amikor Seva felcseperedett, visszakerült a moszkvai állatkertbe a többi gepárd közé. A most öt hónapos emlőst, gazdája mindennap meglátogatja. Puszival köszöntik egymást, Andrej pedig úgy ölelgeti Sevát, mintha házimacska lenne, nem pedig vérszomjas ragadozó. Az állatkert fényképésze, Lilija Tkacsenko készített róluk közös képeket. Liliának sikerült Goloszov és a gepárd legszebb pillanatait lencsevégre kapni.

  “Furcsa élmény látni, ahogy Andrej ezt a vadonélő állatot ölelgeti. Nagyon szoros kapcsolat lehet közöttük” – vallotta be a fotográfus. – “Seva nagyon hamar felnőtt. Nemrég saját kölykei is születtek. Nagyon furcsa, hogy nincs már mindennap velem. De örülök, hogy engem sosem felejt el” – mondta Andrej boldogan.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon