MENÜ
 • George Michael már tervezget

  A Wham! egykori énekese a minap végre kimozdult estére is lakásából és párjával, Fadi Fawazzal elmentek meginni pár sört Észak-London éjszakai negyedébe.

  A Wham! egykori énekese a minap végre kimozdult estére is lakásából és párjával, Fadi Fawazzal elmentek meginni pár sört Észak-London éjszakai negyedébe. Persze a fotósokat nem kell félteni, valaki ott volt a nyomában, de a férfit ez szerencsére szemmel láthatóan egyáltalán nem zavarta, kedvesen mosolygott szemüvege mögül.

  A sztár sikeresen felépült súlyos betegségéből, végre az arca is újra kezd egészséges formát ölteni. Bizonyára az is sokat segített a felépülésben, hogy mindig le tudta foglalni magát valamivel. Például új számot is írt White Light (Fehér fény) címmel, jelenleg pedig a betegsége miatt félbeszakadt Symphonica turné folytatását tervezi.

  Sőt, nemcsak a koncertsorozat folytatását tervezi, de már egy új album első ötletei is megjelentek a fejében. Erről azonban egyelőre még nem tudni sokat, Twitteren is csak annyit tett közé június elején, hogy éjjel és nappal ezen dolgozik.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon