MENÜ
 • George Lucas nősülni készül

  A pár, amely huszonöt éves korkülönbséggel vág neki a házas életnek, 2006-ban jött össze és kapcsolatukat sosem titkolták.

  A 2012-es év is már elég jól sikerült az őszszakállú George Lucasnak, hiszen súlyos dollármilliárdokért adott túl filmstúdióján. Az idei esztendő azonban a magánéletében is örömteli változásokkal kecsegtet. Egyértelműen erre utal legalábbis, hogy megkérte barátnője, Mellody Hobson kezét, aki igent mondott!

  A 43 éves hölgy igen sokoldalú. Saját befektetési cége van, a DreamWorks Animation igazgatója és még produceri munkára is jut ideje az egyik amerikai tévécsatornánál. A pár, amely huszonöt éves korkülönbséggel vág neki a házas életnek, 2006-ban jött össze és kapcsolatukat a nyilvánosság előtt sem titkolták soha.

   Lucasnak nem Mellody lesz az első felesége. 1969 és 1983 között már volt nős, abból a kapcsolatából három örökbe fogadott gyereke is van, Amanda, Katie és Jett Lucas. Érdekesség, hogy a Star Wars előzménytrilógiájában mindhárman játszottak kisebb-nagyobb mellékszerepet.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon