MENÜ
 • George Clooney bilincsben

  A nagykövetség épülete elől vitték el.

  Az amerikai színész tegnap este ismét a figyelem és a kamerák középpontjába került. Ezúttal azonban nem valamely kiemelkedő művészi teljesítménye miatt, hanem azért, mert a rendőrség letartóztatta és több társával együtt elszállította a washingtoni székhelyű szudáni nagykövetség épülete elől. Clooneyt szemmel láthatóan nem zavarta a rendőrség akciója, nyugodt arccal, már-már derűsen fogadta letartóztatását.

  A hollywoodi sztár ugyanis az elmúlt időszakban nevét politikai célokra is felhasználta. Társalapítója volt egy Satellite Sentinel Project nevezetű szervezetnek, amely Szudánban gyakorlatilag kémtevékenységet folytat arról, hogy a fennálló rezsim milyen bűntetteket követ el ártatlan állampolgáraival szemben. Nemrég pedig ő maga is járt a Szudánt és Dél-Szudánt elválasztó országhatárnál, ahol éppen hogy elkerült egy, a katonák között kirobbanó rakéta-konfliktust.

  Tevékenységével reméli, hogy több figyelmet sikerül irányítani az ügyre és bízik benne, hogy elkerülhető lesz az afrikai országban a humanitárius katasztrófa, ahol már most is milliók éheznek és igyekeznek külföldre menekülni. A tragédiának maga is szemtanúja volt, amikor porig égett falvakat és a rakétatámadások miatt hajléktalanná vált emberek tízezreit látta kint tartózkodása során.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon