MENÜ
 • Gáspár Győző a bíróságon balhézott

  Mint kiderült, nem véletlenül próbálta távolt tartani a sajtó munkatársait az adócsalással vádolt celeb, ugyanis az ügyészség súlyosbító körülményeket hozott fel ellene.

  Gáspár Győző adócsalási ügyének újabb tárgyalására ma délelőtt került sor a Salgótarjáni Városi Bíróságon. Meglepő vagy sem, nem sikerült botrány nélkül lezavarni az ügyet: a showman testi erejével igyekezett távol tartani a sajtót, pontosabban a terem befelé nyíló ajtaját próbálta meg minden áron zárva tartani.

  Ha ez nem lenne elég, közben Gáspár arra kérte a bírónőt, hogy minősítse a hétfői tárgyalást zártnak, hogy a sajtó valóban ne lehessen jelen. A bírónő ezt megtagadta.

  Nem véletlenül “küzdött” Gáspár Győző a sajtóval, hiszen mint kiderült, az ügyészség kérte, hogy súlyosbító körülményként értékeljék a szerintük bűnszövetségben elkövetett adócsalást, amelyért 2-12 évig történő szabadságvesztés szabható ki.

  A vádirat szerint az RTL Klub korábban nem Gáspár Győzővel és Beával szerződött, hanem egy, a showman által megjelölt gazdasági társasággal, amely B. Attila nevéhez köthető. A vádakat számszerűsítve: Gáspár Győző 2005-ben és 2006-ban 11,5 millió, a másodrendű vádlott Gáspárné Bella Beáta pedig 2006-ban 10,7 millió forint kárt okozott az államnak.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon