MENÜ
 • Gáspár Evelin anyaszerepbe kényszerül?

  Egyre nagyobb a feszültség Gáspár Győző családjában: Evelin lányuk már a legrosszabbra is felkészült.

  A feszültség oka érthető: Gáspár Győzőt és Beát több tízmilliós adócsalással vádolják. Amióta a családfő az adócsalási és pénzmosási ügyei mellett a nagymamájától örökölt félmilliárd forinttal ismét a címlapokra került, még tovább szorult a hurok. Már a NAV is gyomoz, mivel állítólag a nagyi számlájáról felvett 212 millió forintnak nyoma veszett. Miközben Bea és Győző az ítélet miatt idegeskedik, Evelin szülei egyetlen lelki támaszává vált.

  “Folyamatosan stresszel most otthon mindenki: vidám vakáció helyett ideges nyarunk lett. Teljesen kicsinálta magát apu ettől az egész hercehurcától, idegbeteg megint. Sosem viselte jól, ha bántották. Feszült a hangulat, anyun is látom, hogy ki van borulva. Aggódom értük, főleg édesapámért, mert amúgy is mindent a szívére vesz, és pillanatok alatt felhergeli magát. Került ő már kórházba idegösszeomlás miatt, úgyhogy próbálom nyugtatgatni” – mesélte Evelin.

  A szomszédok sem könnyítik meg a dolgukat.

  “Nemrég költöztünk vissza Salgótarjánba, eddig is ellenséges volt ott a hangulat, most pedig ez az egész ügy rátett egy lapáttal. Ennél a városnál nincs szerencsétlenebb hely a földön, már nem csak apunak, hanem nekem is beszólogatnak, utálok bemenni a városba”.

  A hercehurca alatt végig nagyon fontosnak tartja, hogy tízéves húga úgy érezze, hogy minden a legnagyobb rendben van otthon.

  ” Apáék körül jár minden gondolatom, nagyon oda figyelek rájuk, mert bár már sok mindenen átmentünk így családostól, de ennyire ijesztő még nem volt a helyzet. Én vagyok most otthon lelkileg a legerősebb, a szüleim rám támaszkodnak, mert magunkra maradtunk. Eltűntek a barátaink, ránk sem nyitják az ajtót. Mindennapi téma itthon, hogy mi lesz velünk, de Virág előtt nem beszélgetünk ilyenekről, legalább ő ne szenvedjen” – mondta el a napokban nagykorúvá lett Evelin.

  Abban az esetben, ha a Gáspár szülőkre börtönbüntetést szabna ki az ügyben eljáró bíró, akkor a nagyobbik lánynak már jogilag lehetősége van arra, hogy gyámja legyen a tízéves Virágnak. A Gáspár családnak jelenleg egy ügye van bírói szakaszban: a vád szerint nem fizettek be 22,2 millió forint adót az RTL Klubtól felvett gázsijuk után. Ezért a bűncselekményért egytől öt évig terjedő szabadságvesztés szabható ki.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon