MENÜ
 • Ganxsta második fénykorát éli

  Zolee szerint nagyon jó lépés volt, hogy átalakította a bandáját, azóta meglódult a szekerük.

  Ganxsta Zolee még tavaly döntött úgy, hogy tizenöt év után megválik bandájának a felétől. És az élet őt igazolta: azóta fellépés fellépést követ, mintha a Kartel megint a fénykorát élné. Például a nyarat olyan nézőszámokkal tombolták végig, amire igazán büszkék lehetnek.

  “Éreztük, hogy valamin változtatni kell, különben beleállunk a földbe, így hát volt, akitől megszabadultunk, a többieknek pedig több munkát adtunk – magyarázta Zolee. – Azóta jobban odafigyelünk a fellépésekre is, buli előtt például igyekszünk nem szétkapni magunkat, mert a színpadon azért szükség van a beszédtechnikára.”

  “Az átalakulás óta a második aranykorunkat éljük, bár ez aranyabb, mint az első. Olyan nézőszámokkal nyomtuk végig a nyarat, hogy le a kalappal magunk előtt, szeptembertől pedig a klubbulikon is kiderült, hogy mindenki vevő az új produkcióra. Ami valójában a régi, csak épp ki van fényezve” – tette hozzá a rapper.

  Egyébként a Kartel ma mutatja be új lemezét a Pecsa Music Hallban, ahol Majkától kezdve Dér Heniig rengeteg vendég áll velük színpadra egy-egy közös dal erejéig.

  Forrás: Bors

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon