MENÜ
 • Gandalf, az agorafóbiás bagoly

  Hogy mik vannak! Gandalf, bagoly létére nem szeret nyílt terepen repülni, ezért szerető gondozója külön kis házat biztosít számára. A látogatók meg halálra rémülnek tőle.

  Nem ez az első eset, hogy olyan állatról beszélhetünk, amelynek valamiféle emberekéhez hasonló fóbiája van. Mégis meglepő, hogy egy madár ne szeresse a nyílt tereket. Így járt Gandalf, a nagy szürke bagoly is, aki szívesebben kuksol az ablak mögött, mint a szabadban.

  Az állat a Liverpoolban lévő Knowsley Szafari Parkban él, méghozzá egy Janet Southard nevű fotós háziállataként, aki a Wild Arena Photography céget üzemelteti a park keretein belül. A céget Janet nem régiben költöztette saját otthonából ide, ekkor döbbent rá, hogy kedvence utál a szabadban lenni.

  “Amíg röpdét építettünk neki, kénytelenek voltunk egy kis téglaházban elhelyezni. Később, amikor át akartuk költöztetni, minden létező eszközzel tiltakozott ez ellen és egyértelműen tudomásunkra hozta, ő inkább a házban szeretne maradni. Megadtuk neki tehát ezt a lehetőséget. Most naphosszat az ablaknál ül és riogatja a járókelőket. Nem mindennapi látványt nyújt, amikor az ablaküveg mögül egy ekkora bagoly bámul ránk vissza közönyös tekintettel. Eléggé félelmetes, ami azt illeti!” – tette hozzá a gondozó

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon