MENÜ
 • Gagának beverték

  Koncertjeit sok helyen keresztény csoportok próbálták megzavarni. Fenyegetőztek, hogy porig égetik a színpadot és mindenféle mást is kitaláltak. A legkeményebb ütést aztán végül olyan helyről kapta, ahonnan nem is számított rá.

  Lady Gaga kemény időszakon van túl. Koncertjeit sok helyen keresztény csoportok próbálták megzavarni. Fenyegetőztek, hogy porig égetik a színpadot és mindenféle mást is kitaláltak. A legkeményebb ütést aztán végül olyan helyről kapta, ahonnan nem is számított rá. De Gagát nem olyan fából faragták, aki egy kis hátráltatás miatt bármit is feladna.

  Az új-zélandi három koncertjéből éppen az utolsó zajlott. A Judas című számot adta elő, amikor egyik háttérénekese egy méretes fém rúddal sikeresen fejbe kólintotta. Az énekes egy pillanatra elhallgatott, de uralta a helyzetet és alig másodpercnyi szünet után a műsor folytatódott. Ilyen egy igazi profi!

  Gaga jelenleg lábadozik, a fent látható fotót egy kiadós alvás után készítette magáról. A monokli láthatóan még nem múlt el. Ettől függetlenül készen áll arra, hogy folytassa a koncertturnét, következő állomásként Ausztráliában fogja bemutatni Born This Way című albumát.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon