MENÜ
 • Gaga szexuális szokásairól vallott

  Húsruhában rohangál díjátadókra, szalvétányi fehérneműben glosszál miközben nácinak öltözött magassarkús katonáknak hagyja, hogy össze-vissza tapogassák és sellőnek öltözve rosszalkodik a fürdőkádban. Ezek után nyilvánvaló lenne, hogy Lady Gaga úgymond liberális az ágyban.

  És az. Mikor Gagát legutóbbi interjújában arról kérdezték, hogy milyen szokásai vannak szex terén, még el sem pirult. Igaz, az énekesnő elmondása szerint jobban szereti, ha őt irányítják, nem szeret domináns lenni.

  “Mindenki azt hiszi, hogy egy szexuálisan túlfűtött zenemániás vagyok – ami igaz is – de egészen idősebb koromig nem élveztem a szexet.”

  Elmondása szerint régen nem is érdekelték a hosszú távú kapcsolatok, főleg, miután az első randinkon folyton csak csalódott és az emberek sorban cserbenhagyták.

  “Randiztam néhány idősebb férfival, majd ahogy én is idősebb és érettebb lettem, sorba lepattintottam őket és a zenére koncentráltam. A szerelem máig életem egyik legijesztőbb tényezője. Még mindig azon dolgozom, hogy megtaláltam. Ismerem milyen érzés ez – a lehetetlenség, kilátástalanság érzése. Egy dologgal kapcsolatban nem érzem csupán ezt: a munkával kapcsolatban. Az nem mások múlik. Persze közben nagyszerű érzés, ha szerethetsz valakit és megoszthatod vele az életedet.”

  Ezek szerint Taylor Kinneynek még lehet esélye?

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon