MENÜ
 • Gaga szeptemberben tér vissza új albumával

  Lady Gaga több hónapnyi pihenő után szeptemberben tér vissza a nagyközönség elé, elkezdve új albuma, a Popart promócióját. Az énekesnő hét hónapja nem adott koncertet.

  Az énekesnő meglepő módon nem szülőföldjét választotta a visszatérésre, hanem Angliát, ahol a londoni Roundhouse-ban fogja bemutatni új lemezét. Kreatív csapata, a Haus of Gaga a pletykák szerint fél millió fontot, vagyis 170 millió forintot tervez költeni a produkcióra, hogy az apró, csupán 3300 férőhelyes koncertterem a lehető legnagyobb élményt nyújthassa.

  Bár a Roundhouse meglehetősen aprócska hely, olyan nevek léptek fel eddig benne, mint a Rolling Stones, Jimi Hendrix és a Led Zeppelin – mindegyikőjük legendásnak számító koncertet adott a helyszínen.

  Az énekesnő februárban esett át csípőműtétjén, ami miatt nem csak turnéját kellett lemondania, de egészen eddig a tolószékét sem hagyhatta el.

  A nagy produkció előkészületeiről így beszélt az egyik bennfentes:

  “A camdeni fellépésre rengeteget fognak költeni és valószínűleg itt lesz először látható és hallható az új album. A Haus Of Gaga teljes titokban dolgozik a kosztümökön és a színpadon Párizsban. Gaga táncosai már ugyancsak próbálnak, de csak a közeli barátainak mesélt arról az új irányzatról, amibe bele akar vágni. Az album nagy állomása lesz az életének és Gaga egy teljesen új imidzst álmodott meg neki!”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon