MENÜ
 • Gaga rajongói meglincselnék Ozzy lányát

  Kelly Osbourne, miután ledobott harminc kilót, nyugodt lélekkel szólt be Lady GaGa súlyfeleslegére és ruháira, ezért most az énekesnő rajongói halálosan megfenyegették Ozzy lányát.

  A 27 éves Osbourne lány éveken át küzdött súlyfeleslegével és alkoholproblémáival, és mára kitartásának és akaraterejének meglett a gyümölcse: harminc kilónyi súlyfeleslegtől szabadult meg. Azóta egészségesen él és állítólag már a piálásról is leszokóban van.

  Kelly annyira büszke új alakjára, hogy bikinire vetkőzve pózolt a Cosmopolitan Body decemberi címlapján. Ám Kelly hiába van élete legjobb formájában, nem tud boldog lenni, mert állandó céltáblájává vált Lady GaGa rajongóinak, akik továbbra is lekövérezik és kígyót-békát kiabálnak rá.

  “Arra kérnek, hogy öljem meg magam, mert egy dagadt lúzer vagyok, meg hogy remélik, egyszer megerőszakol majd valaki. Elég kemények ezek az internetes beszólások, de megpróbálok nem foglalkozni velük” – mesélte Ozzy Os­bourne lánya, aki egy tévéműsorban GaGa ruháira és súlyfeleslegére tett beszólásokkal harcolta ki az extravagáns énekesnő rajongóinak haragját. Kelly ennek ellenére megígérte, hogy továbbra is ami a szívén, az a száján lesz, viszont Lady GaGa igazán rászólhatna a rajongóira.

  Persze ezt már GaGa sem hagyta válasz nélkül, nyílt levélben reagált, amiben rajongóit védve azt ecsetelte, hogy bár személyes találkozásukkor kedvesnek találta Kellyt, ennek ellenére semmi joga másokat kritizálni, és jobban kéne figyelnie a nyilvános szerepléseire, mivel az ismert emberek példáját sokan követik.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon