MENÜ
 • Gaga rajongói lázadnak

  Kiakadtak Lady Gaga eddigi csodálói, ugyanis az énekesnő rá se bagózik az állatvédőkre, és nyugodt szívvel hord különböző szőrmebundákat.

  Mostanában többször is láthattuk Gagát szőrmében feltűnni a színen, és ez sokaknak nagyon nem tetszik. Hiszen mi van, ha azok a bundák igaziak? Hány védtelen állatnak kellett meghalnia azért, hogy elkészülhessenek? Ezeken agyalva Gaga honlapján több rajongó is szóvá tette, hogy ha valódi szőrmét visel a sztár, akkor alaposan szégyellje el magát.

  Gaga viszont cseppet sem hatódott meg a beszólásokon, sőt! Kisebb litániát írt, melyben kifejtette a véleményét a kérdéssel kapcsolatban.

  “Úgy határoztam, hogy nem kommentálnám, hogy a szőrmék, amiket vásároltam igaziak-e vagy sem, főleg, mivel elég álszent lenne nem szóba hozni a piton, strucc, irha, bőr, krokodil, sőt hús cuccaimat, amiket már korábban is viseltem. Ez már egy olyan kategóriába helyez engem, ahol az ember értékeli és csodálja az állatokat a divatban.

  Mindig is távol tartottam magam a nyúzott prémtől, főleg mivel sosem engedhettem meg magamnak, hogy egy igazán szépet vegyek, de ez nem jelenti azt, hogy merev erkölcsökkel rendelkezem, és nem értékelek egy művészi kabátot. Ti egy holttestet láttok, én meg egy múzeumba illő műremeket.

  Szeretném, ha tudnátok, hogy tisztelem az érzéseiteket és a nézeteiteket, és mindig is támogatni fogom az életet, amit éltek. De nem vagyok hajlandó erőszakos, bántó és gyerekes kampányokat támogatni semmilyen ügy érdekében. Különösen egy olyan ügyért nem, amit nagyon tisztelek, az állatvédelmet. Nagyon sajnálom, ha ezzel bárkit is felbosszantok, hiszen az állatok egészségéért és biztonságáért folytatott harc nagyon becsületre méltó.

  Én tiszteletben tartom a nézeteiteket – ti is tegyétek ezt az enyéimmel.”

  Ennél semmitmondóbb, közhelyesebb rizsát rég olvashattunk, de persze értékeljük a magyarázkodásra szánt idejét a hentesárut előszeretettel viselő énekesnőnek.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon