MENÜ
 • Gaga nyilvánosságra hozná naplóját

  Azért is jegyez le mindent, hogy majd születendő gyermekei el tudják olvasni, hogy mennyi élményben volt része popsztár édesanyjuknak.

  A manhattani énekesnő az elmúlt hónapokban bejárta gyakorlatilag az egész világot. Az egy szomorú mellékszála a történetnek, hogy Magyarországon speciel pont nem járt, de ez a cikk nem erről szeretne szólni, hanem sokkal inkább arról, hogy az énekesnő meglegyezgette a hírt, miszerint a Born This Way Ball koncertsorozat során naplót vezetett.

  A You&I énekese saját bevallása szerint kész arra, hogy megossza gondolatait, érzéseit, firkálmányait, rajzait, sőt, édesanyjának írt leveleit is azokkal, akik kíváncsiak rá. Hogy ez mennyire etikus, vagy szép dolog, azt mindenki döntse el maga, mindenesetre akit érdekel, az hamarosan maga is elolvashatja.

   Egy, Gagához közel álló forrás szerint az énekesnő mindent lejegyez, amit tapasztal maga körül turnéi során. Állítólag azért is teszi ezt, hogy majd születendő gyermekei el tudják olvasni, hogy mennyi élményben volt része popsztár édesanyjuknak.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon